U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                   RECENCIES

 
Yolanda denkt graag met je mee. Deelt je enthousiasme. En maakt workshops voor je mogelijk. Ik zeg kijk eens op haar site www.yolandafashion.nl. misschien zit er ook wat voor jou bij. Ik ben enthousiast
 
 
Lydia Krijger heeft Yolanda Fashion Modevakschool beoordeeld — 5 sterren
"Alles uit je lockmachine halen wat er in zit!" Dat heb ik vandaag geleerd tijdens de workshop Lockmachine bij Yolanda Fashion. Ten eerste kwam ik binnen in een groot atelier met ruime werkplekken. Het werkboek begon met een theoriegedeelte toegelicht door Yolanda. Daarna kwam een praktijkgedeelte met heldere werkinstructies en volop de mogelijkheid om alles uit te proberen. Yolanda weet precies waar ze het over heeft en geeft veel tips en informatie. Het werkboek is een mooi en praktisch naslagwerk geworden. Een aanrader!
 
 
Sam Schu heeft Yolanda Fashion Modevakschool beoordeeld — 5 sterren
Hele fijne school, fijne lerares neemt rust om alles goed uit te leggen, flexibel wanneer je lessen kan volgen. Beginnerscursus gevolgd en ga in de winter beginnen met opleiding. Echt super!!!! Als je wil beginnen is deze school echt een aanrader!!!
 
Bartha Van Der Weele heeft Yolanda Fashion Modevakschoolbeoordeeld — 5 sterren
 
Gisteren de tricot workshop gevolgd. Na 50 jaar in-elkaar-flans technieken te hebben gebruikt, is het heel fijn om een keer de huidige naaimachine te ontdekken en niet als een blind paard hierop tekeer te gaan. Ik heb in ieder geval veel gehad aan alle tips die Yolanda gaf. Zal deze ook zeker toepassen bij tricot jurkjes.

De les wordt trouwens gegeven in een prettige lichte ruimte met ruim voldoende plek voor iedereen. Geen vraag of tip is teveel bij oa het inzetten van ritsen en halsafwerking met bv biaisband.

 
Danielle Bergshoeff heeft Yolanda Fashion Modevakschool beoordeeld — 5 sterren
Yolanda leert je echt hoe je een goede bh kunt maken voor jezelf of een ander. Ga elke week naar haar les voor mijn lingerie opleiding.

En het is ook nog eens heel gezellig en in een mooie ruimte

 

Ineke Meeuwsen heeft Yolanda Fashion Modevakschool beoordeeld — 5 sterren
Afgelopen Zaterdag een tricot workshop gevolgd. Echt een eyeopener!

Ik maak al jaren zelf kleding, maar ben een beginner met tricot. Zeer fijne, gezellige workshop. Geen vraag is teveel! Echt heel veel geleerd, een aanrader dus. Ik houd de volgende workshops zeker in de gaten. Bedankt Yolanda.