U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De cursist volgt de lessen met een abonnement conform de genoemde prijzen van de naailessen of opleiding.   (eigen naaimachine mee).  Dit zijn de prijzen van 2019/2020.

De inschrijving is pas definitief na storting van € 55,00/62,50 administratiekosten en na ontvangst adresgegevens. 

Dit houdt in dat men de 1e lesmaand € 110,00/125,00 betaalt voor de naailessen.  Verdere lesperiode geschiedt betaling per 2 maanden.

De opleidingkosten bedragen € 223,75 per kwartaal.

Het lesgeld kan op 1 september worden verhoogd.

Het abonnement is voor 4 keer lessen in de maand. Soms heeft een maand 5 lesavonden, die hoeft niet apart betaald te worden, maar dient als reserveles voor onvoorziene omstandigheden, zoals uitval van een les door ziekte van een docent of als er weersverwachting code oranje/rood is aangekondigd.

De lessen en betaling is voor 2 uur 's avonds en overdag 2,5 u. De vakanties worden doorbetaald. De lessen dienen te worden gevolgd op de afgesproken dag.

De cursist heeft een kalendermaand opzegtermijn. De opzegging dient schriftelijk te gebeuren op info@yolandafashion.nl

De schoolvakanties van de basisschool worden gevolgd en door de cursist doorbetaald. In de zomervakantie hoeft de cursist niet door te betalen. 

Als de cursist zelf buiten de schoolvakanties weggaat of een les mist, moet die les wel doorbetaald worden.

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald, tot de zomervakantie.  Het inhalen gaat in overleg. Inhalen is geen recht maar een service van onze kant. Als er een inhaalles is afgesproken en die wordt afgezegd, dan komt die inhaalles te vervallen.

Als je je opgeeft voor een naaizaterdag dat moet de eventuele afzegging plaatsvinden voor 48 uur voor de naaizaterdag. Bij een afzegging daarna (= binnen 48 uur voor de naaizaterdag) wordt het lunchgeld  teruggestort, de dag moet wel betaald worden. In overleg kan de dag verzet worden naar een andere naaizaterdag, dit kan alleen als er plaats is.

Als de naaizaterdag een workshop dag is, moet in ieder geval het materiaal worden betaald.

Als je losse lessen wilt volgen kosten die € 19,50 per les. Je spreekt dan van te voren af wanneer je komt. Er moet op die dag wel plaats zijn in de les.

Alle materialen (patronen, stoffen, fournituren enz) die tijdens de les worden gebruikt, moeten zelf door de cursist worden meegenomen. Er is een kleine voorraad in het atelier.

Het cursusmateriaal verstrekt door Yolanda Fashion Modevakschool valt onder auteursrecht en mag niet gekopieerd en verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Wij behouden het recht om de cursus tussentijds te veranderen van samenstelling, indeling, docent, enz.

Wij behouden ook het recht cursisten die zich misdragen naar anderen, te weigeren. Ook dan betaalt de cursist een maand opzegtermijn.

De privacy regels (AVG) zijn terug te vinden onder Privacy verklaring.  

Wettelijk bedenktijd 14 dagen.