U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Patroon tekenen op de computer

 

Deze cursus wordt gedaan  het gratis patroontekenprogramma Valentina.

 

 

In deze cursus leert u een technische computer tekening maken van uw patronen. De cursus is geschikt voor iedereen die professioneel wil leren patroon tekenen met de computer. Voor deze cursus is een redelijke kennis van Windows nodig. Bestanden opslaan, kopiëren en terug vinden mag geen probleem zijn. U leert omgaan met het gratis programma Valentina. Wij gaan er wel vanuit dat u kennis heeft van patroontekenen.

De training wordt gegeven aan de hand van zelf geschreven cursusmateriaal. De oefeningen zijn modegericht (technisch) en worden eerst klassikaal uitgelegd en daarna gaat u zelf aan de slag. U krijgt persoonlijke aandacht. Tussen de lesdatums door is het aan te bevelen om de oefeningen thuis te herhalen.

Aan het eind van de cursus bent u in staat digitale patronen te maken. Uiteindelijk heeft u bv een basispatroon rok, die met enkele muisklikken te graderen is naar alle maten. Handig voor uzelf of voor klanten.

U dient zelf zorg te dragen voor een laptop.

Kosten        : € 215,- (inclusief werkboek, koffie, thee, fris, lekker)
Cursusduur: 9 en 23 november 2019

Tijd            :  10-16u 
Minimaal 4 cursisten.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.