Bezorgen en verzenden

Bezorging & Levertijd

Na het plaats een van een bestelling sturen wij de bestelde producten in een anonieme en stevige doos zo snel mogelijk naar je toe. Daarbij geldt dat wij producten die op voorraad zijn nog dezelfde dezelfde (werk)dag naar je toesturen (mits vóór 15.00 uur besteld en betaald met iDEAL, BanContact / Mister Cash of SOFORT Überweisung). Je bestelling heb je dan meestal de volgende dag al in huis. Voor maatwerkopdrachten gelden andere levertijden. Deze gaan in overleg. Wanneer het mogelijk is verzenden wij je bestelling per envelop-post, want dat scheelt verzendkosten. De status van je bestelling kun je eenvoudig bijhouden via de Track & Trace-code die wij via e-mail toesturen. Op dit moment versturen wij binnen Nederland, naar België en naar Duitsland.

Nederland
€ 6,75, – onder de € 75,-
Gratis boven de € 75,-

Europa
€ 17,50
gratis verzending boven de € 150,00

De pakketten worden via onze transporteur(s) verzonden en op werk- en zaterdagen bezorgd. Waar mogelijk versturen wij kleine bestellingen per envelop-post.

Zodra je bestelling verzonden wordt, ontvang je een verzendbevestiging. Als wij je bestelling per pakket verzenden, vermelden wij in dit bericht de Track & Trace-code waarmee je de status van je bestelling vanaf de eerste werkdag na de verzenddatum kunt volgen. Daarnaast ontvang je van de transporteur een e-mail met daarin een tijdsindicatie van de levering. Op deze manier kun je precies zien op welke dag en moment je pakket wordt bezorgd.

 

Retourneren

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, tenzij je een deel van de bestelling behoud.

Daarnaast zijn de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Dit geldt niet voor de geleverde lingeriepatronen! 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via yolandafashion@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, via Mollie, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Garantie

Kleuren:

  • Wij kunnen geen 100% garantie geven omtrent de kleuren zoals ze op de site zijn weergegeven en in de werkelijkheid echt zijn.
  • Daarnaast ook kan het zijn dat stoffen verkleurd kunnen zijn op de stofvouw. Hou hier altijd rekening mee. Dit komt doordat de stoffen in het licht liggen. Wij zelf knippen altijd de stofvouw door.

Elasticiteit

  • Verder kan het zijn dat de elasticiteit van het elastiek ‘op’ is. Mocht dit het geval zijn, meldt het dan ons even en wij zoeken in samenspraak naar een oplossing dan wel betalen wij je het aankoop bedrag van het elastiek terug.

Verzending

  • Wij kunnen niet garanderen dat als wij vandaag versturen dat het er de volgende dag bij jou thuis is. Je krijgt van ons een mail zodra de bestelling verzonden wordt. Daarna wordt het pakket dan wel brief overgedragen aan  de pakketdienst.

 

Retour/ Herroepingsrecht
  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.
  • Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen na ontvangst van jouw producten, mits je de geheel bestelling retourneert.

De herroepingsrecht geld niet voor aankopen in de groothandel.

De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Lijfgoed.nl geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via yolandafashion@gmail.com Niet aangemelde retouren worden niet verwerkt.

Na verwerking zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Dit geldt niet voor de minimale afname van 10cm. Die zijn echt bedoeld om je een beeld te geven van hoe de stoffen zijn, om te voelen en de kleur, de zogenoemde staaltjes.